Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Schotse Rib

Door: basalk

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes brood zonder korst, 4 eieren, 100 gram boter


Verder heb je nodig


Koekenpan


Voor wie van eieren houdt

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en laat deze licht bruinen, leg de boterhammen in de pan en bak deze aan 1 kant bruin, draai ze om en breek boven elke boterham een ei zodat de eierdooier in het midden van de boterham ligt, laat het op laag vuur verder bakken tot het eiwit is gestold

Serveertip

Geef er apart peper en zout bij



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top