Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Stokbroodje salami-mozzarella

Door: jacoba_b

  • Kinderkeuken
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 1 personen


2 bruine baguettes (ministokbroodjes), 1 vleestomaat, 75 g mozzarella, 3 eetlepels rode of groene pesto, 100 g salami, versgemalen peper.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Halveer de stokbroodjes in de lengte en leg de helften naast elkaar op een plank. Snijd de tomaat in dunne plakken en doe hetzelfde met de mozzarella.

Bereidingswijze

Besmeer de broodhelften met de rode of groene pesto. Leg op 2 helften de salami met daarop de plakken tomaat en mozzarella. Maal peper over de mozzarella. Leg de andere 2 broodhelften erop en druk deze een beetje aan. Rol de stokbroodjes in aluminiumfolie en draai de uiteinden ervan dicht als een toffee.

Serveertip

Besmeer de broodjes met
mayonaise en tomatenketchup of currysaus in plaats van van pesto. Leg de broodjes even in een op 200?C voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is.Neem ciabattabrood in plaats van stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoba_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top