Wraps Met Roomkaas En Ham

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

6 wraps
zout, peper
lichtgroene slablaadjes uit het hart van kropsla
12 plakken achterham, dun gesneden
250 gram verse roomkaas
5-6 el creme fraiche
4 eetlepels fijngesneden lente-ui
5-6 eetlepels kleine basilicumblaadjes



Deze wraps kunnen ook heel goed mee tijdens een picnic.

Bereidingswijze

Verwijder de nerven uit de slablaadjes en verdeel de blaadjes, elkaar een beetje overlappend over de wraps.
Leg hierop de plakken ham, ze mogen elkaar ook iets overlappen.
Roer de roomkaas los en meng er de creme fraiche, zout, peper en de lente-ui erdoor.
Strijk het roomkaasmengsel in een dikke laag over de ham en leg de basilicum erop.
Rol de wraps op tot stevige pakketjes.
Vouw de zijkanten naar binnen zodat er dichte rolletjes ontstaan.
Snijd de wraps voor het serveren schuin doormidden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handige grote fietsmand met klik- en bevestigingssysteem!

van 59,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies