Vlaamse karbonade

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 ui1 teentje knoflook2 ribkarbonadespeper, zout15 gram(1 eetlepel vloeibare)margarine1 eetlepel azijn1 laurierblad2 dl bier1 boterham zonder korstmosterd



Lekker met bloemkool en aardappelen.

Voorbereiding

Maak de ui en knoflook schoon en snijd klein.Bestrooi de karbondes met peper en zout.

Bereidingswijze

Bak het vlees in de hete margarine aan beide zijden bruin.Bak de ui en knoflook kort mee.Voeg azijn, laurierblad en het bier toe.Besmeer het brood met mosterd en leg het op het vlees.Stoof het vlees in 1 uur gaar.Roer het stukgekookte brood door het stoofvocht tot een gebonden saus.Maak eventueel op smaak met peper en zout.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nariam


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies