Vlaamse karbonade

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 ui1 teentje knoflook2 ribkarbonadespeper, zout15 gram(1 eetlepel vloeibare)margarine1 eetlepel azijn1 laurierblad2 dl bier1 boterham zonder korstmosterd


Lekker met bloemkool en aardappelen.

Voorbereiding

Maak de ui en knoflook schoon en snijd klein.Bestrooi de karbondes met peper en zout.

Bereidingswijze

Bak het vlees in de hete margarine aan beide zijden bruin.Bak de ui en knoflook kort mee.Voeg azijn, laurierblad en het bier toe.Besmeer het brood met mosterd en leg het op het vlees.Stoof het vlees in 1 uur gaar.Roer het stukgekookte brood door het stoofvocht tot een gebonden saus.Maak eventueel op smaak met peper en zout.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies