Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Krokante asperges.

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

500 gram witte asperges
50 gram broodkruim
3 eetlepel peterselie(fijngesneden)
nootmuskaat
2 eetlepel amandelschilfers
2 eiwitten
boter
peper en zout



Een heel lekker borrelhapje,hier verras je je gasten mee.

Voorbereiding

Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
Laat ze uitlekken op een keukenhanddoek en dep ze droog.
Meng in een kom het broodkruim,peterselie en amandelschilfers.
Doe de eiwitten in een andere kom en klop ze los.
Halveer de asperges in de lengte,haal ze door het eiwit en vervolgens door het broodkruim.Bak ze in hete boter op zacht vuur knapperig.



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aspergekokertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top