Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Krokante asperges.

Door: aspergekokertje

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


500 gram witte asperges
50 gram broodkruim
3 eetlepel peterselie(fijngesneden)
nootmuskaat
2 eetlepel amandelschilfers
2 eiwitten
boter
peper en zout



Een heel lekker borrelhapje,hier verras je je gasten mee.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
Laat ze uitlekken op een keukenhanddoek en dep ze droog.
Meng in een kom het broodkruim,peterselie en amandelschilfers.
Doe de eiwitten in een andere kom en klop ze los.
Halveer de asperges in de lengte,haal ze door het eiwit en vervolgens door het broodkruim.Bak ze in hete boter op zacht vuur knapperig.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aspergekokertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top