Tagliatelle met Zalm en Spinazie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen


3 a 4 bolletjes tagliatelle
300 gram verse zalmfilet, in blokjes gesneden
300 gram verse spinazie, gewassen
1 knoflookteentje, zeer fijngehakt
3 sjalotjes, fijngehakt
150 gram champignons, fijngesneden
100 ml kookroom
Italiaanse kruiden

HULPMIDDELEN

Snijplank, mes, kookpan, wok, vergiet


Lekkere pasta in romige saus en verse zalm en spinazie. SMULLEN MAAR!!

Bereidingswijze


Kook de tagliatelle zoals aangegeven staat op de verpakking
Doe ondertussen wat olie in de wok en laat dit heet worden
Fruit de sjalotjes en de knoflook in de olie
Voeg de champignons en de Italiaanse kruiden (naar smaak) toe en roer 3 minuten goed door
Voeg de zalmblokjes toe en laat ze in 3 minten goed gaar worden (regelmatig doorroeren)
Voeg de spinazie toe en laat dit slinken
Als laatste de room erdoor roeren
En daarna de uitgelekte tagliatelle er voorzichtig doorheen mengen

Eet smakelijk!!!

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies