Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Tagliatelle met Zalm en Spinazie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen


3 a 4 bolletjes tagliatelle
300 gram verse zalmfilet, in blokjes gesneden
300 gram verse spinazie, gewassen
1 knoflookteentje, zeer fijngehakt
3 sjalotjes, fijngehakt
150 gram champignons, fijngesneden
100 ml kookroom
Italiaanse kruiden


HULPMIDDELEN

Snijplank, mes, kookpan, wok, vergiet


Lekkere pasta in romige saus en verse zalm en spinazie. SMULLEN MAAR!!

Bereidingswijze


  1. Kook de tagliatelle zoals aangegeven staat op de verpakking

  2. Doe ondertussen wat olie in de wok en laat dit heet worden

  3. Fruit de sjalotjes en de knoflook in de olie

  4. Voeg de champignons en de Italiaanse kruiden (naar smaak) toe en roer 3 minuten goed door

  5. Voeg de zalmblokjes toe en laat ze in 3 minten goed gaar worden (regelmatig doorroeren)

  6. Voeg de spinazie toe en laat dit slinken

  7. Als laatste de room erdoor roeren

  8. En daarna de uitgelekte tagliatelle er voorzichtig doorheen mengen


Eet smakelijk!!!



Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja13091976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Heerlijk nostalgisch! Met de wonderpan kun je makkelijk bakken zonder oven. De wonderpan is te gebruiken op elke warmtebron. Bekijk `m in de Smulweb Shop!… Lees verder »

Top