paastoetje

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1liter melk150 gr paprijst1 gr zout20 gr vanillesuiker100 gr kristalsuiker15 gr gelatinepoeder1 dl water400 gr abrikozen of perziken of pruimen2 eieren


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kidney, Bruine & Witte bonen
HULPMIDDELEN

4 puddingvormpjes


Voorbereiding

Breng de melk met de rijst,het zout,de vanille en 80 gr suiker aan de kooklaat dit op de laagste stand gedurende 1 uur zachtjes kokenlos de gelatine op in het water en roer dit door de melkpureer 1/3 van de vruchten en voeg dit toe aan de puddinglaat de rijst al roerende afkoelen

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf met de overige suikermeng het eiwit door de afgekoelde puddingvul puddingvormpjes met de puddingplaats deze enige uren in de koelkastu kunt de toetjes nu serverengarneer met wat vruchtjes en paaseitjes

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daveij


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies