Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

paastoetje

Door: daveij

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1liter melk150 gr paprijst1 gr zout20 gr vanillesuiker100 gr kristalsuiker15 gr gelatinepoeder1 dl water400 gr abrikozen of perziken of pruimen2 eieren


Verder heb je nodig


4 puddingvormpjes


Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng de melk met de rijst,het zout,de vanille en 80 gr suiker aan de kooklaat dit op de laagste stand gedurende 1 uur zachtjes kokenlos de gelatine op in het water en roer dit door de melkpureer 1/3 van de vruchten en voeg dit toe aan de puddinglaat de rijst al roerende afkoelen

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf met de overige suikermeng het eiwit door de afgekoelde puddingvul puddingvormpjes met de puddingplaats deze enige uren in de koelkastu kunt de toetjes nu serverengarneer met wat vruchtjes en paaseitjes



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daveij
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top