Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Glutenvrije peperkoek(ontbijtkoek).

Door: bezemsteeltje

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


-230 gram glutenvrije bloem.
-1dl melk.-100gram bruine suiker.
-50 gram honing(liefst vloeibaar).
-1 eigeel.
-wat grove parelsuiker.
-2 koffilepels koekkruiden.
-1koffielepel glutenvrij bakpoeder.


Verder heb je nodig


-Kom.-Oven,vuurvaste vorm of bakblik.


Voor degenen onder ons die een glutenvrij dieet moeten volgen!

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Oven voorverwarmen op 170 graden.
-Bakblik of vuurvaste vorm insmeren.

Bereidingswijze

-Meng alle ingredienten samen tot een homogeen deeg.
-Een vuurvaste vorm insmeren of gebruik maken van een bakblik.
-Eventueel bestrooien met grove parelsuiker.
-Bak gedurende 1 uur op 170 graden.

Serveertip

-Na het bakken goed laten afkoelen voor het ontvormen.
-Smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top