Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Pittige garnalenspiesjes

Amuse van Pittige garnalenspiesjes

Door: marianneoud

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-02-2005

Ingrediënten 15 personen


  • 30 cocktailgarnalen zonder staart

  • 60 g boter

  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst

  • 2 tl bruine suiker

  • 2 el citroen- of limoensap

  • 2 el verse koriander, fijngehakt

  • 2 el verse basilicum, fijngehakt
    Beetje chilisaus



Leuk voorgerecht!? Makkelijk te maken en een streling voor de tong !! SUPER SUPER SUPER SIMPEL!!Een recept van mijn vriendin waar ze mee binnen kwam op een feestje hier! TOP DUS!! (eigen foto)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter in een Koekenpan of wok. Voeg knoflook, suiker, sap, koriander, basilicum en chilisaus toe. Roer alles goed, voeg de garnalen toe en bak ze 5 minuten mee, totdat ze roze en gaar zijn. Rijg vervolgens de garnalen aan cocktailprikkers.



Deel dit recept

Reacties (42)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top