Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

carnavalskraker

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1kg kipfilets
9 eetl.ketchup
9 eetl.ketjap
3 eetl.azijn
4 eetl.basterd suiker
2 eetl.pindakaas
2 teentjes verse knoflook
2-3 theel.sambal
4 uien
3 ons tauge en/of mais
1 kop water


HULPMIDDELEN

Een wok of Hapjespan.


In het zuiden vieren we natuurlijk carnaval. Dus is het noodzaak omeen goede bodem te hebben voordat er gefeest kan worden. Met dit lekkere recept(dat je al een dag of 2 tevoren kunt maken) kun je gerust een avondje doorzakken...Alaaf

Bereidingswijze

Vlees in reepjes snijden en braden. De uien in grove stukken snijden en erbij doen en glazig fruiten.
Dan alle andere ingredienten(behalve de tauge) erbij doen en alles +/- 30min. laten sudderen. Pas als alles gaar is de tauge eronder roeren.

Serveertips

Maak er wat rijst bij of een lekker stokbrood om te deppen...hmmm



Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mortitia1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top