spaanse knoflookgarnalen

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 20 gr boter
- 1 el olie
- 8 teentjes knoflook geperst
- 6 lente uitjes gesnipperd
- 1 kleine rode peper zonder zaad fijgehakt
- 1 blik gehakte tomaten (helemaal gebruiken)
- 1 kilo gamba's (schoongemaakt)


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
de boter en olie in een pan verhitten en hierin de lentuitjes, knoflook en rode peper fruiten. tomaten erdoor vermengen en op matig vuur laten pruttelen.
gamba's in een ovenschaal (of verdeeld over 4 schaaltjes)hierover het tomatenmengsel verdelen. de schaaltjes in de oven zetten voor ca 15 minuten tot de garnalen mooi roze gekleurd zijn.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies