Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

spaanse knoflookgarnalen

Door: saskiajanssen

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


- 20 gr boter
- 1 el olie
- 8 teentjes knoflook geperst
- 6 lente uitjes gesnipperd
- 1 kleine rode peper zonder zaad fijgehakt
- 1 blik gehakte tomaten (helemaal gebruiken)
- 1 kilo gamba's (schoongemaakt)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
de boter en olie in een pan verhitten en hierin de lentuitjes, knoflook en rode peper fruiten. tomaten erdoor vermengen en op matig vuur laten pruttelen.
gamba's in een Ovenschaal (of verdeeld over 4 schaaltjes)hierover het tomatenmengsel verdelen. de schaaltjes in de oven zetten voor ca 15 minuten tot de garnalen mooi roze gekleurd zijn.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top