Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


-800 g gemengde visfilets (eventueel diepgevroren)
-1 potje ingelegde mosselen (natuur)
-50 g gehakte ui
-1 zakje saffraan
-1 gele paprika
-400 g tomatenvlees (blik)
-8 dl groentenbouillon (blokje)
-1 teen knoflook
-1 bosje dille
-zout, peper en cayennepeper



Overheerlijke soep !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

*fruit de gehakte ui en knoflook in wat olie en voeg de gesnipperde paprika toe
-snij de visfilets in repen en leg ze in de pan
-overgiet met de bouillon, de tomaten en het vocht van de mosselen
-kruiden met peper en zout en breng aan de kook
-laat 15 min pruttelen
-na die tijd de saffraan en de mosselen door de soep mengen
-afwerken met de fijngeknipte dille

Serveertip

Serveren met stokbrood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top