Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Vissoep

Vissoep

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-01-2005

Ingrediënten 4 personen


-800 g gemengde visfilets (eventueel diepgevroren)
-1 potje ingelegde mosselen (natuur)
-50 g gehakte ui
-1 zakje saffraan
-1 gele paprika
-400 g tomatenvlees (blik)
-8 dl groentenbouillon (blokje)
-1 teen knoflook
-1 bosje dille
-zout, peper en cayennepeper



Overheerlijke soep !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

*fruit de gehakte ui en knoflook in wat olie en voeg de gesnipperde paprika toe
-snij de visfilets in repen en leg ze in de pan
-overgiet met de bouillon, de tomaten en het vocht van de mosselen
-kruiden met peper en zout en breng aan de kook
-laat 15 min pruttelen
-na die tijd de saffraan en de mosselen door de soep mengen
-afwerken met de fijngeknipte dille

Serveertip

Serveren met stokbrood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top