Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Spoom

  • Internationaal Tussengerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 dl rozenlimonadesiroop (toko),
2 dl mineraalwater zonder koolzuur, rozenblaadjes,
1/2 fles Champagne (Brut)



Rozensorbet met champagne

Bereidingswijze

De rozenlimonadesiroop en het mineraalwater in lage diepvriesdoos door elkaar roeren. Zonder deksel 1 uur laten bevriezen. Met vork ijs doorroeren. In 3 uur helemaal laten bevriezen.

Serveertips

Over 4 glazen bolletjes sorbetijs en rozenblaadjes verdelen.
1/2 fles Champagne (Brut) erover verdelen.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carina1969
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top