surinaamse bloedworst

  • Surinaams
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

3 liters varkensbloed ,2kg paneer meel,2 uien fijn gesneden, 2 hele pepers verse fijn gesneden,wat zwarte peper, 15 takjes celderij, wat gemberpoeder.Zout en ietsjes suiker.varkensdarm om te vullen.


HULPMIDDELEN

Worst machine , grote bak om alles te mengen.mes en plank om te snijden of keukenmachine.


Een heerlijke bloedworst die er veel in suriname wordt gegeten.

Voorbereiding

De varkensbloed mengen met de paneermeel en fijn gesneden uien en pepers en selderij en wat gemberpoeder en zout en wat suiker.

Bereidingswijze

De varkensbloed met de kruiden mengen en dan de darm vullen en afbinden wel wat gaatjes prikken in de darmen om de lucht eruit te laten..Dan deze in een pan metwater gaarkoken.

Serveertips

Warm serveren in stukjes.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies