Zuurkoolsoep

  • Internationaal Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

200 gr zuurkool, 3/4 liter kippeboulion, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui,
2 plakken casselerib van ca 1 cm dik, 2 eetlepels versgehakte peterselie, 4 eetlepels slagroom, zout en peper, franse mosterd 2 eetlepels.


Soep met zuurkool en casselerib

Bereidingswijze

Spoel de zuurkool af , fruit de ui en voeg de mosterd er aan toe laat dit even mee fruiten. Nu de zuurkool en de boulion toevoegen breng het geheel aan de de kook op en laag vuur 20 min koken, de room toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
als laatste de casselerib toevoegen nadat u het in fijne reepjes hebt gesneden
bestrooien met peterselie

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orange9481
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies