Truffelpasta

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

* 1 pak (250 gr.) Tartufo Nero fettuccine (bv merk Epifine) of verse pasta.
* Potje truffeltapenade en/of truffelolie met 20 gr. gedroogde Porcini
* Olijfolie.
* Bakje pesto met bieslook (AH).
* Zout.
* Parmezaanse kaas.



Toscaanse pasta

Voorbereiding

Laat de stukjes porcini wellen in heet water.

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in water met zout een een scheutje olijfolie.
Laat goed uitlekken en voeg alle ingredienten behalve de kaas toe.
Roer alles goed door elkaar zodat er een lekker vette pasta ontstaat (eventueel nog olie bijvoegen)

Serveertips

Strooi er de geraspte kaas overheen of zet deze in een apart schaaltje op tafel.

Lekker met (eigengebakken) brood naar keuze.

Meer weten over truffelspecialiteiten?

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (1)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies