Truffelpasta

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

* 1 pak (250 gr.) Tartufo Nero fettuccine (bv merk Epifine) of verse pasta.
* potje truffeltapenade en/of truffelolie met 20 gr. gedroogde Porcini
* Olijfolie.
* Bakje pesto met bieslook (AH).
* Zout.
* Parmezaanse kaas.



Toscaanse pasta

Voorbereiding

Laat de stukjes porcini wellen in heet water.

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente in water met zout een een scheutje olijfolie.
Laat goed uitlekken en voeg alle ingredienten behalve de kaas toe.
Roer alles goed door elkaar zodat er een lekker vette pasta ontstaat (eventueel nog olie bijvoegen)

Serveertips

Strooi er de geraspte kaas overheen of zet deze in een apart schaaltje op tafel.

Lekker met (eigengebakken) brood naar keuze.

Meer weten over truffelspecialiteiten?

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tourette
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies