Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pilaf met perzik

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. hamlappen. 25 gr.boter. 4 eetl. ketjap. 1 eetl. sambal. 1 ui. 250 gr. champignons. 1 groot blik perziken. 1 groot blik tomatenpuree. 1 blik gepelde tomaten. 1 vleesbouillontablet.



Rijstgerecht

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui.Champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Bak vlees kort. Voeg ketjap, sambal en ui toe. Dan champignons erbij. Voeg tomatenpuree toe. Dan gepelde tomaten MET vocht toevoegen. Laat even doorkoken. Schep de perziken er door. Verkruimel bouillontablet er boven. Kook nog even door. Evt. binden met wat maizena.

Serveertips

Lekker met rijst en eventueel een salade.



Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mama67
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top