
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
500 gr. hamlappen. 25 gr.boter. 4 eetl. ketjap. 1 eetl. sambal. 1 ui. 250 gr. champignons. 1 groot blik perziken. 1 groot blik tomatenpuree. 1 blik gepelde tomaten. 1 vleesbouillontablet.
Rijstgerecht
Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui.Champignons in plakjes.
Bak vlees kort. Voeg ketjap, sambal en ui toe. Dan champignons erbij. Voeg tomatenpuree toe. Dan gepelde tomaten MET vocht toevoegen. Laat even doorkoken. Schep de perziken er door. Verkruimel bouillontablet er boven. Kook nog even door. Evt. binden met wat maizena.
Lekker met rijst en eventueel een salade.
orphan 13-01-2013
lijkt me lekker ga het zeker een keer maken deze week nog
dank je voor het recept
Groetjes judith
mobiel_1349348222 13-01-2013
Snel, simpel te maken en lekker (vingers erbij opgegeten).
Zonder ui gemaakt (allergie alhier) was toch smakelijk.
Beetje gember toegevoegd en beetje sap van het blik met perzik.
maitre05 26-09-2007
Zeer snel klaar te maken en erg lekker. Kan ook met kip.
Zal het zeker nog een keer maken dit jaar.
charlieke 04-06-2005
mmmm... lekker,
bedankt voor dit heerlijke recept,
...*mmm*...
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »