Pilaf met perzik

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr. hamlappen. 25 gr.boter. 4 eetl. ketjap. 1 eetl. sambal. 1 ui. 250 gr. champignons. 1 groot blik perziken. 1 groot blik tomatenpuree. 1 blik gepelde tomaten. 1 vleesbouillontablet.


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kidney, Bruine & Witte bonen

Rijstgerecht

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui.Champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Bak vlees kort. Voeg ketjap, sambal en ui toe. Dan champignons erbij. Voeg tomatenpuree toe. Dan gepelde tomaten MET vocht toevoegen. Laat even doorkoken. Schep de perziken er door. Verkruimel bouillontablet er boven. Kook nog even door. Evt. binden met wat maizena.

Serveertips

Lekker met rijst en eventueel een salade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mama67


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies