Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Salie-wijn.

Door: bezemsteeltje

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


-80gram salie.(verse).
-1liter witte of rode wijn.



Goed voor lijf en leden...en nog meer.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Maak de salie schoon ,was en laat uitlekken!

Bereidingswijze

-Voeg de salie toe aan 1 liter rode of
witte wijn.
-Laat 1 week trekken.
-Zeven.

Serveertip

-2 a 3 lepels na de maaltijd nemen.

-Te gebruiken bij;
-zwakte.
-psychische of intulectuele overspanning.
-zenuwachtigheid.
-aften(masseren met saliewijn.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top