Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

marsepein (suikervrij)

Door: mmwops

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


100 gram blanke amandelen
150 gram honing
citroen/limoen


Verder heb je nodig


Molen of keukenmachine


Marsepein wordt op dezelfde manier gemaakt als amandelspijs. De laatste heeft een verhouding van 60% amandelen, 40% honing(suiker), marsepein 40% amandelen en 60% honing (suiker)

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pers de limoen
maal de amandelen zeer fijn

Bereidingswijze

Meng de amandelmassa met de honing. Breng verder op smaak limoensap.
Maak een rol en omwikkel die met huishoudfolie. Leg in de koeling om op te stijven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mmwops
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top