Deens Toetje

  • Scandinavisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen


250gr cranberries
3 eetl suiker
sap van 1 citroen
1/2 kaneelstokje
4 sneetjes Fries Roggebrood
1/8 l slagroom



Cranberry toetje uit Denemarken.

Voorbereiding

Vruchten wassen en in een pan met een laagje water en 2 eetl suiker, citroensap en kaneel in ca 20 min zachtjes tot moes laten koken.
De moes evt nog wat bij-zoeten en het kaneelstokje verwijderen. Laten afkoelen.

Bereidingswijze

Verkruimel het roggebrood. Klop de slagroom lobbig met 1 eetl suiker.
Schep in kleine schaaltjes afwisselend een laagje roggebrood, vruchtenmoes en slagroom. Laat de schaaltjes minstens 1 uur in de koelkast staan om op te stijven.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cranbesje


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies