Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gehaktmuffins

Door: reve51

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


1 teentje knoflook1 groene paprikabeetje komijnpoeder1 bosje peterselie
500 gr, half om half gehakt125 gr. mozzarella50 gr. paneermeelzoutpeper
2 tomaten2 eieren1 uiolie



Ach, het is weer eens iets anders als 'de bal', ook op oudejaarsavond lekker !

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de oven voor op 180 graden.Vet een muffinvorm licht in met olie.Pel de ui en
de knoflook en hak ze fijn.Was de tomaten en de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten
en snij ze in kleine blokjes.Was de peterselie en hak het fijn.Snij de mozzarella in
kleine blokjes.

Bereidingswijze

Kneed gehakt, paneermeel, zout, peper, komijn, eieren en peterselie goed door elkaar.Meng
er de ui, knoflook, paprika, tomaten en mozzarella goed doorheen.Verdeel de gehaktmassa
over de muffinvormpjes en bak ze in 25 a 30 minuten gaar.

Serveertip

Serveer ze eventueel met een pittige tomatensaus en stokbrood, of gewoon als hapje bij de
borrel.Eet smakelijk !



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top