Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Warm mosterdsausje

Door: kok.v.2

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


2 dl water - 10 gram boter - 10 gram bloem - 40 gram boter - 1 eetlepel mosterd.



Wij kregen deze saus iedere vrijdag bij de gestoomde kabeljauw, was en is nog steeds bij ons zeer in trek.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt 10 gram boter, roer er de bloem door. Laat dit sausje 5 minuten zachtjes koken. Roer er de mosterd door en dan de boter in stukjes. Warm de saus, maar laat niet meer koken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kok.v.2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top