Warm mosterdsausje

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

2 dl water - 10 gram boter - 10 gram bloem - 40 gram boter - 1 eetlepel mosterd.


Wij kregen deze saus iedere vrijdag bij de gestoomde kabeljauw, was en is nog steeds bij ons zeer in trek.

Bereidingswijze

Smelt 10 gram boter, roer er de bloem door. Laat dit sausje 5 minuten zachtjes koken. Roer er de mosterd door en dan de boter in stukjes. Warm de saus, maar laat niet meer koken

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kok.v.2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies