slagroomsoezen

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 1/2 dl water,60 gr boter,iets zout,75 gr bloem,3 kl eieren,3 dl slagroom

HULPMIDDELEN

Oven,bakblik


Bereidingswijze

Breng het water met de boter en zout tot bijna aan de kook. Voeg daarna alle bloem (droog) erbij en roer zolang tot een gelijkmatig en soepel deeg is ontstaan dat als een bal van de lepel valt.Zet het van het vuur af en voeg de eieren toe een voor een al roerend. Leg de bergjes van dit deeg op het bakblik.Bak de soezen in ca 15 min in een hete oven gaar ( maak de oven niet open)
laat de soezen afkoelen en knip ze open en vul ze met slagroom

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies