slagroomsoezen

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 1/2 dl water,60 gr boter,iets zout,75 gr bloem,3 kl eieren,3 dl slagroom


HULPMIDDELEN

Oven,bakblik


Bereidingswijze

Breng het water met de boter en zout tot bijna aan de kook. Voeg daarna alle bloem (droog) erbij en roer zolang tot een gelijkmatig en soepel deeg is ontstaan dat als een bal van de lepel valt.Zet het van het vuur af en voeg de eieren toe een voor een al roerend. Leg de bergjes van dit deeg op het bakblik.Bak de soezen in ca 15 min in een hete oven gaar ( maak de oven niet open)
laat de soezen afkoelen en knip ze open en vul ze met slagroom

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adri55


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies