Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 12 personen

  • 100 gr gerookte zalm
  • klein handje spinazieblaadjes
  • half pakje Boursin
  • beetjes bieslook fijngeknipt.
  • 2 el creme fraiche



  • Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden

    Bereidingswijze

    • Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.
    • Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.
    • Leg nu de mengeling van de Boursin er op.
    • Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.
    • Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.
    • Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bierslook

    Bron

    Internet



    Leuk recept? Deel het
    Reacties (14)
    Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
    Leuk kookboek om te volgen
    ?
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

    Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

    Top