Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

Door: marianneoud

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 12 personen


100 gr gerookte zalm
klein handje spinazieblaadjes
half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt.
2 el creme fraiche



Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.
Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.
Leg nu de mengeling van de Boursin er op.
Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.
Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.
Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bierslook

Tags, , , , , , , ,

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top