Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

500 g rijpe tomaten,gepeld en in stukjes 2 uien,gesnipperd 1 1/4 l koud water 1 tl citroensap zout en peper 500 g witvisfilet,in blokjes 1,5 dl room 2 el dille,fijngehakt 125 g kleine garnalen.


HULPMIDDELEN

1 grote pan.


EEN ZEER EENVOUDIG TE MAKEN LEKKER VISSOEPPIE VOOR 4-6 PERSONEN.

Voorbereiding

Meng de tomaten,uien het water en het citroensap in een grote pan en voeg peper en zout toe.

Bereidingswijze

Breng alles aan de kook,draai het vuur laag en laat de soep 20 min. koken.
Voeg de blokjes vis toe en kook de soep tot de vis net gaar is maar nog niet uit elkaar valt. Roer de room erdoor,breng alles op smaak met peper en zout en voeg dille en de garnalen toe.
Serveer de soep heet.

Serveertips

Lekker met veel stokbrood en franse kazen en kruidenboter.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wouterkim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top