Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Consomme met balletjes

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


-1 liter vleesbouillon
-2 eieren
-4 sneetjes witbrood
-1 teen knoflook
-1 el gehakte peterselie
-peper en zout



Licht en verfijnd, en dit recept is bovendien een snelle manier om oud brood te verwerken.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-rol of maal het brood tot kruim en meng het met het gehakte knoflookteentje, de peterselie, de eieren en wat peper en zout
-als de massa te vochtig is voeg je nog wat brood of paneermeel toe
-rol dan van de massa kleine soepballetjes

Bereidingswijze

-breng de bouillon aan de kook en voeg de balletjes toe en laat 10 min koken en verdeel de soep over de soepkommen
-geef er apart een schaaltje Parmezan bij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top