Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. vissoep

vissoep

Door: henny_b_b

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-10-2004

Ingrediënten 4 personen


2 pakken vissoep (Iglo)
1 glas cognac
2 dl slagroom
1/2 blikje tomatenpuree
200 g Noorse garnalen
1 zakje roerbakgroenten (vers)
1 teentje knoflook
2 sjalotjes
2 tomaten
olijfolie
peper
zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de sjalotjes en knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Bak in een beetje olijfolie de sjalotjes, knoflook, roerbakgroenten, tomatenpuree, tomaat en de garnalen even licht aan. Blus dit af met de cognac. Voeg nu de room en de 2 pakken soep erbij en breng het geheel aan de kook. Voeg naar smaak eventueel vers gemalen peper en zout toe. Direct serveren.
tip: voor extra vulling kun je natuurlijk diverse andere vissoorten toevoegen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top