Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rumpudding

Door: oda-hans

  • Duits Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


0,75 ltr volle melk
2 pakjes vanille pudding (instant)
0.5 ltr slagroom
klopvast
2 eetlepels suiker
100 gr pure chocolade
2 borrelgazen Rum


Verder heb je nodig


Mixer


Ontdek meer:

Voorbereiding

De pudding maken volgens de aanwijzing op het pakje. Minder melk vanwegen de Rum)
De rum onder de pudding roeren en deze op laten stijven.
De slagroom kloppen met klopvast en de suiker en deze onder de pudding roeren.
Chocolade raspen
Dan de helfd van de chocolade onder het mengsel roeren, en de rest van de chocolade over de glad gestreken rumpudding verdelen.
Het geheel goed kout laten worden in de koelkast......smakelijk eten!

Bereidingswijze

Sorry....zie boven

Serveertip

Goed gekoeld serveren.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oda-hans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top