Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kasespatzle

  • Oostenrijks Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

250 gram Spatzle
2 el boter
2 uien
150 gram geraspte kaas
zout
peper


HULPMIDDELEN

Kookpan en ovenschaal


Oostenrijks gerecht

Voorbereiding

Spatzle volgens aanwijzing op het pak koken. (of zelf maken)
Uien in ringen snijden.
Boter smelten en hier de uien in fruiten.

Bereidingswijze

Spatzle afgieten.
In een ingevette Ovenschaal spatzle en uien om en om in lagen leggen.
Iedere laag met peper, zout en kaas bestrooien.
Afsluiten met kaas
Dan in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten, tot de kaas gesmolten is

Serveertips

Lekker met een salade.
eventueel kunnen er ook uitgebakken spekjes doorheen gedaan worden



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jufon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top