Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

IJs met karamelsaus

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

30 gram boter - 185 gram bruine basterdsuiker - 125 ml gecondenseerde melk - ijswafels - ijs



Bereidingswijze

Smelt de boter op laag vuur, voeg de suiker toe en roer het goed door. Voeg de gecondenceerde melk toe en roer tot deze is opgelost. Leg wat ijswafels in de schaaltjes. Schep er een bolletje ijs op. Schenk de karamelsaus erover.

Serveertips

De saus is een week goed houdbaar in de ijskast en ook lekker over pudding.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top