Paprikamayonaise

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

-1 kleine rode paprika
-6 tenen knoflook ongepeld
-1 el olijfolie
-100 g mayonaise
-1 el limoensap


Erg pittige koude saus ! Deze saus doet het prima bij scampi's die van de BBQ komen !

Voorbereiding

-verwarm de oven voor op 190?C
-snij de paprika in vieren en verwijder zaadjes
-leg de stukken paprika en het knoflook op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie
-bak ze 25 min, tot het vel van de paprika blaasjes vertoont en de knoflook zacht is (maar niet aangebrand!)
-laat ze in een plastic zak afkoelen en verwijder van beide de velletjes

Bereidingswijze

-pureer paprika en knoflook met de mayonaise in de keukenmachine glad
-doe de saus in een kom en roer het limoensap erdoor
-breng de saus op smaak met wat zout

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies