Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Oosterse pompoensoep

  • Indiaas
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie, 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en 750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper, kokosmelk



Bereidingswijze

Bak 4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie.Voeg 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper en bak alles nog 5 minuten.Schenk er 1 ? liter bouillon bij en laat 30 min. koken. Pureer de soep en roer er 2 dl kokosmelk door en verwarm de soep nog even



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.sel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top