Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Braziliaanse runderspiesjes

Braziliaanse runderspiesjes

Door: luckyjo

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-05-2004

Ingrediënten 4 personen


750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini pompoenen - 8 kleine gele mini pompoenen - 8 champignons


Verder heb je nodig


8 spiesjes


Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwijder het overtollige vet. Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Maak een mengsel van honing, oploskoffie, citroensap en pers de knoflook er boven uit. Marineer het vlees 10 minuten in de marinade.

Bereidingswijze

Rijg het vlees, groene en gele pompoenen en champignons om en om aan de spiesjes. Rooster de stokjes 5 minuten per kant boven de hete kolen.

Serveertip

Serveer de spiesjes met groenten en rijst.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top