
750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini pompoenen - 8 kleine gele mini pompoenen - 8 champignons
8 spiesjes
Verwijder het overtollige vet. Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Maak een mengsel van honing, oploskoffie, citroensap en pers de knoflook er boven uit. Marineer het vlees 10 minuten in de marinade.
Rijg het vlees, groene en gele pompoenen en champignons om en om aan de spiesjes. Rooster de stokjes 5 minuten per kant boven de hete kolen.
Serveer de spiesjes met groenten en rijst.
crazytom 20-01-2010
is het lekker???
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »