Vissalade

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

1 kwart rode paprika, 7 blaadjes ijsbergsla, 4 stengels bleekselderie, 1 kleine ui, 2 blikjes vis(b.v. zalm of tonijn).

Voor de saus: 2 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 theelepels mosterd.
Eventueel zout en peper.


Een recept van de weightwatchers, dat mijn moeder al 25 jaar 1 keer per week maakt.
En het is echt lekker.

Voorbereiding

Snijd de paprika in hele kleine stukjes, de ijsbergsla in dunne reepjes, de bleekselderie in hele kleine stukjes en de ui in snippers.
Laat de vis uitlekken en maak hier ook kleine stukken van.

Bereidingswijze

Vermeng de ingredienten voor de saus en voeg er de kleingesneden groenten en vis aan toe.

Serveertips

De vissalade is een maaltijd op zich zelf, maar je kunt er ook nog een sneetje brood met halvarine bij eten.
Smakelijk eten.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wideciro
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies