Vissalade

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

1 kwart rode paprika, 7 blaadjes ijsbergsla, 4 stengels bleekselderie, 1 kleine ui, 2 blikjes vis(b.v. zalm of tonijn).

Voor de saus: 2 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 theelepels mosterd.
Eventueel zout en peper.



Een recept van de weightwatchers, dat mijn moeder al 25 jaar 1 keer per week maakt.
En het is echt lekker.

Voorbereiding

Snijd de paprika in hele kleine stukjes, de ijsbergsla in dunne reepjes, de bleekselderie in hele kleine stukjes en de ui in snippers.
Laat de vis uitlekken en maak hier ook kleine stukken van.

Bereidingswijze

Vermeng de ingredienten voor de saus en voeg er de kleingesneden groenten en vis aan toe.

Serveertips

De vissalade is een maaltijd op zich zelf, maar je kunt er ook nog een sneetje brood met halvarine bij eten.
Smakelijk eten.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wideciro


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies