Vissalade

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

1 kwart rode paprika, 7 blaadjes ijsbergsla, 4 stengels bleekselderie, 1 kleine ui, 2 blikjes vis(b.v. zalm of tonijn).

Voor de saus: 2 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels magere yoghurt, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 theelepels mosterd.
Eventueel zout en peper.


Een recept van de weightwatchers, dat mijn moeder al 25 jaar 1 keer per week maakt.
En het is echt lekker.

Voorbereiding

Snijd de paprika in hele kleine stukjes, de ijsbergsla in dunne reepjes, de bleekselderie in hele kleine stukjes en de ui in snippers.
Laat de vis uitlekken en maak hier ook kleine stukken van.

Bereidingswijze

Vermeng de ingredienten voor de saus en voeg er de kleingesneden groenten en vis aan toe.

Serveertips

De vissalade is een maaltijd op zich zelf, maar je kunt er ook nog een sneetje brood met halvarine bij eten.
Smakelijk eten.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies