Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Witlof met ham en kaas

  • Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

750 gr middelgrote vastkokende aardappels, 6 kleine struikjes witlof (500 gr), olie, 250 gr hamblokjes, grove mosterd, 150 gr Hollandse mosterdkaas, peterselie



Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappels 15 minuten en snij ze daarna in niet al te kleine stukken. Snij de witlofstruikjes klein, Verhit de wok, schenk er 3-4 el olie in en roerbak hierin de aardappelstukken 3 min. Schep de witlof erbij en roerbak 5 min. Voeg de hamblokjes en 2-3 el mosterd toe. Warm het al omscheppend door. Snij de mosterdkaas in reepjes, knip lekker veel peterselieblad fijn en schep dit op het laatst bij de witlof.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alica
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top