Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. vislagne.

vislagne.

Door: a143839

  • Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-02-2004

Ingrediënten 4 personen


1 eetlepel becel bakken en braden vloeibaar boter,1/2 tomatensaus,vers fijngehakt basilicum,peper en zout,250 gr aardappelschijfjes,1 courgette in plakjes,150 gr prei of ui in ringen gesneden,400 gr gerookte zalm,1 klein bolletje mozzarella.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?c, vet een Ovenschaal in met een eetlepel becel vloeibaar boter,verwarm de tomatensaus op en voeg er 3 eetlepels basilicum peper en zout toe naar smaak,laat de saus niet koken, verdeel een laagje saus over de bodem van de schaal,leg daar de helft van de plakjes aardappel op en daarop de plakjes courgette,vervogens weer een laagje saus en dan een laag visplakjes,verdeel hieover alle prei of uienringen en daarna weer een een laag saus,hieop komt de rest van de courgette aardappel en visplakjes,dekt de vislasagne af met een dun laagje saus en plakjes mozzarella,bak de vislasagne in midden van de oven in 20 min gaar en goudbruin.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a143839
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top