Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Italiaanse saucijzenbroodjes

Door: tazmania_a

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


? 200 g gehakt (varkens)
? 1 ei (losgeklopt)
? 1 eetlepel sesamzaad
? 1 sjalot (fijngesnipperd)
? 1 eetlepel pesto
? 4 plakjes bladerdeeg
? snufje peper (versgemalen)
? snufje zout
? 1/2 eetlepel boter



Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200?C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
2. Meng in een kom het gehakt, pesto, sjalot en ? ei. Breng het gehaktmengsel op smaak met zout en peper.
3. Vet een bakplaat in met boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.
4. Verdeel het gehaktmengsel over 4 plakjes bladerdeeg, dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.
5. Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei en bestrooi het bladerdeeg met sesamzaadjes. Bak de saucijzenbroodjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top