Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roomsoep met zuring

Door: leny1950

  • Nederlands Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


1 liter runderbouillon2 eierdooiers1 dl. room150 gr. zuring



Lekkere kop soep waar je eer mee inlegd

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Neem voor deze soep een stevige getrokken en ontvette runderbouillon, die goed op smaak is gebracht. Verhit de bouillon tot op het kookpunt. Roer de eierdooiers los met de room en bind hiermee de soep. Laat deze beslist niet meer koken, anders gaat ze schiften. Was de zuring goed schoon, droog ze in een slacentrifuge en snijd in dunne reepjes. Roer de zuring door de soep en houd iets achter voor de garnering.

Serveertip

Serveer met stokbrood.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leny1950
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top