Shoarma met spitskool en couscous

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 1 pak Marokkaanse couscous (250 g)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, in repen
- 1 eetlepel olijfolie
- 400 g lamsshoarma
- 2 zakken gesneden spitskool (a 200 g)

- wok




Bereidingswijze

In pan 425 ml water aan de kook brengen. Van vuur af couscous erdoor roeren en met deksel op pan 5 min. laten wellen. In wok ui en paprika in olie 3 min. roerbakken. Shoarmavlees toevoegen en op hoog vuur in 4 min. al omscheppend bruinbakken. Spitskool toevoegen en nog 4 min. roerbakken. Couscous losroeren en op twee borden scheppen. Shoarmavlees met spitskool erover verdelen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies