Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vleessla

Door: vifke

  • Slanke keuken
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


250 g blok hesp;
3 stuks eieren;
1 potje augurken;
4 soeplepels light mayonaise;
2 soeplepels magere platte kaas ;
peper;
bieslook ;
peterselie



Mager broodbeleg

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereid eerst de saus met de light mayonaise, de magere platte kaas en de tuinkruiden. Kruid naar smaak.

Bereidingswijze

Snij het blok hesp in fijne stukjes. Snijd vervolgens ook 3 hard gekookte eieren snijden, een klein potje augurken en 2 ajuinen fijn snijden. Voeg de eieren, de groenten en het vlees bij de saus en roer door elkaar.

Serveertip

Smeer een beetje van dit beleg op een bruin broodje en werk af met een blaadje sla en eventueel enkele schijfjes tomaat.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top