Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Soepvlees

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Stuk soepvlees zonder been
1 ajuin fijn gesnipperd
enkele wortelen, erwtjes,prinsesseboontjes en champignons hoeveelheid zoals je wenst
peterselie



Idiaal na de bereiding van soep kun je het soepvlees gebruiken als maaltijd gecombineerd met groenten in witte saus

Voorbereiding

Koken van soepvlees
stoven van de groenten of uit de diepvries
bereiden van witte saus ( bechamelsaus )

Bereidingswijze

Al de groenten stoven apart
Gekookte bouillie in stukjes

Neem de bereide witte saus doe de bouillie in + de groenten
Voeg er de gesnipperde ui toe en roer om
Bestrooi met peterdelie

Serveertips

Serveer met aardappelen bestrooid met peterselie



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bernagie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top