Soepvlees

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Stuk soepvlees zonder been
1 ajuin fijn gesnipperd
enkele wortelen, erwtjes,prinsesseboontjes en champignons hoeveelheid zoals je wenst
peterselie



Idiaal na de bereiding van soep kun je het soepvlees gebruiken als maaltijd gecombineerd met groenten in witte saus

Voorbereiding

Koken van soepvlees
stoven van de groenten of uit de diepvries
bereiden van witte saus ( bechamelsaus )

Bereidingswijze

Al de groenten stoven apart
Gekookte bouillie in stukjes

Neem de bereide witte saus doe de bouillie in + de groenten
Voeg er de gesnipperde ui toe en roer om
Bestrooi met peterdelie

Serveertips

Serveer met aardappelen bestrooid met peterselie

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bernagie


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies