Soepvlees

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Stuk soepvlees zonder been
1 ajuin fijn gesnipperd
enkele wortelen, erwtjes,prinsesseboontjes en champignons hoeveelheid zoals je wenst
peterselie


Idiaal na de bereiding van soep kun je het soepvlees gebruiken als maaltijd gecombineerd met groenten in witte saus

Voorbereiding

Koken van soepvlees
stoven van de groenten of uit de diepvries
bereiden van witte saus ( bechamelsaus )

Bereidingswijze

Al de groenten stoven apart
Gekookte bouillie in stukjes

Neem de bereide witte saus doe de bouillie in + de groenten
Voeg er de gesnipperde ui toe en roer om
Bestrooi met peterdelie

Serveertips

Serveer met aardappelen bestrooid met peterselie

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bernagie


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een moestuin.

van 0
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies