Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. kerstbrood met bosbessenjam en gebakken banaan

kerstbrood met bosbessenjam en gebakken banaan

Door: kerst_pasen_pinkster

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-01-2004

Ingrediënten


4 plakken kerstbrood
2 eetl. bosbessenjam
2 bananen
20 g boter



Bron: boodschappen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Besmeer de plakken kerstbrood met bosbessenjam. Pel de bananen en snijd ze in de lengte doormidden. Smelt de boter in een Koekenpan en bak de bananen langzaam aan beide kanten lichtbruin. Schep ze uit de pan en snijd ze in stukken. Verdeel de stukken banaan over de plakken kerstbrood.

Suggestie:
Vervang de bosbessenjam door sinaasappel- of citroenmarmelade.

Voedingswaarde per persoon:

eiwit: 5 g
vet: 6 g
koolhydraten: 40 g
kcal (kj): 234 (983)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top