Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde appelen

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 grote stevige appelen
50 g gehakte bakgember
40 g geraspte kokos
olie of boter



Bereidingswijze

Boor en schil de appelen.
Vermeng gember en wat gembervocht met de kokos.
Vul de appelen hiermee.
Verpak de appelen stuk voor stuk in aluminiumfolie dat van tevoren is ingevet met olie of boter.
Zet ze op een bakblik en schuif dit op de bovenste richel van de oven.
Bak de appelen 20 minuten bij een temperatuur van 200 C.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top