Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Tulband van IJs

  • Belgisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

Water, bolletjes ijs (yoghurt of fruit).


HULPMIDDELEN

Een tulband-bakvorm die in het vriesvak kan.


Bereidingswijze

Vul de bakvorm met water en plaats de vorm in de vriezer. Als de tulband erg hoog is vul je de vorm maar voor de helft. Wacht tot het water bevroren is. Houd de vorm dan onder de warme kraan en de tulband van ijs zal er moeiteloos uitkomen.

Serveertips

Plaats de tulband op een diep bord en zet een glazen schaaltje met de bolletjes ijs (yoghurt of fruit) in het ronde gat.Je zult je gasten er aangenaam mee verrassen.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top