Kruimeldeeg

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

*250gr bloem
*150gr boter
*2-3 eetl ijskoud water
*zout

HULPMIDDELEN

*keukenmachine
*ovenschaal of taartblik


Basisrecept

Bereidingswijze

Draai bloem boter en zout in een keukenmachine tot het mengsel op fijn broodkruim lijkt.
Voeg met draaiende motor voldoende ijswater toe voor een glad deeg.
Kneed het lichtjes door en wikkel het in plastic folie en zet het 30 min. in de koelkast.
Rol het daarna uit op een bebloemd oppervlak tot een dikte van 3mm.
Dan heb je genoeg om een taartblik of ovenschaal van 25 cm doorsnee mee te bekleden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stuntje


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Ontdek nu de absolute topper van het jaar voor je keuken!

van 49,9
Alleen vandaag 29,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies