
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
Pan, kom, glazen
Doe eierdooiers in het bovenste compartiment van een bain-mariepan of in een kom bovenop een pannetje zacht kokend water. De kom mag het water niet raken.
Voeg suiker en wijn toe en roer goed.
kluts het mengsel tot de sabayon dik, licht en heet is. Het duurt minstens 10-15 min. Het water moet blijven koken.
Giet de Sabayon in 4 grote glazen en dien onmiddelijk op.
Je kunt het ook koud serveren, blijf dan kloppen tot het afgekoeld is. Meng er evt. frambozen, aardbeien of perziken door.
jedi01985 10-11-2003
dit is een perfect recept voor een sabayon.
echte klasse!!
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »