Romige Tagliatelle

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Mix van Honig roomsaus voor tagliatelle; doosje champignons; 150 gram gerookte spekreepjes; ui; knoflook; 1 prei; zout en peper; ong 75 gram geraspte kaas; tagliatelle


Heerlijke romige tagliatelle waar ze bij ons echt van smullen!

Voorbereiding

Ui en knoflook snipperen. Champignons in plakjes snijden. Prei in hele dunne ringetjes snijden.

Bereidingswijze

In een pan de spekreepjes zachtjes uitbakken. In een andere pan water aan de kook brengen en hier de tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking koken. In een hapjespan de ui, knoflook en champignons bakken. Als de champignons gaar zijn, de mix voor de roomsaus volgens aanwijzingen op verpakking bij de ui, knoflook en champignons doen. Geraspte kaas erdoor roeren. Ca 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Vervolgens de spekreepjes en de prei erbij doen en nog heel even doorwarmen. Tagliatelle op de borden doen en daaroverheen de saus.

Serveertips

Lekker met een frisse salade!

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies