Romige Tagliatelle

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Mix van Honig roomsaus voor tagliatelle; doosje champignons; 150 gram gerookte spekreepjes; ui; knoflook; 1 prei; zout en peper; ong 75 gram geraspte kaas; tagliatelle


Heerlijke romige tagliatelle waar ze bij ons echt van smullen!

Voorbereiding

Ui en knoflook snipperen. Champignons in plakjes snijden. Prei in hele dunne ringetjes snijden.

Bereidingswijze

In een pan de spekreepjes zachtjes uitbakken. In een andere pan water aan de kook brengen en hier de tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking koken. In een hapjespan de ui, knoflook en champignons bakken. Als de champignons gaar zijn, de mix voor de roomsaus volgens aanwijzingen op verpakking bij de ui, knoflook en champignons doen. Geraspte kaas erdoor roeren. Ca 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Vervolgens de spekreepjes en de prei erbij doen en nog heel even doorwarmen. Tagliatelle op de borden doen en daaroverheen de saus.

Serveertips

Lekker met een frisse salade!

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christa29


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies