Romige Tagliatelle

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Mix van Honig roomsaus voor tagliatelle; doosje champignons; 150 gram gerookte spekreepjes; ui; knoflook; 1 prei; zout en peper; ong 75 gram geraspte kaas; tagliatelle


Heerlijke romige tagliatelle waar ze bij ons echt van smullen!

Voorbereiding

Ui en knoflook snipperen. Champignons in plakjes snijden. Prei in hele dunne ringetjes snijden.

Bereidingswijze

In een pan de spekreepjes zachtjes uitbakken. In een andere pan water aan de kook brengen en hier de tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking koken. In een hapjespan de ui, knoflook en champignons bakken. Als de champignons gaar zijn, de mix voor de roomsaus volgens aanwijzingen op verpakking bij de ui, knoflook en champignons doen. Geraspte kaas erdoor roeren. Ca 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Vervolgens de spekreepjes en de prei erbij doen en nog heel even doorwarmen. Tagliatelle op de borden doen en daaroverheen de saus.

Serveertips

Lekker met een frisse salade!

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van christa29


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Vier verschillende soorten.

van 12,5
Alleen vandaag 9,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies