Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

zelfmaak chips

  • Multi-cultureel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

2 aardappels
bakje water
2 el zout


HULPMIDDELEN

Kaasschaaf
keukenrol
frituurpan/gewone pan gevuld met olie


Lekkere chips

Bereidingswijze

Schil de aardappels
snij ze door midden en begin vanuit het midden waar het glad is dunne plakjes te schaven doe dat met beide aardappels
meng het water met het zout en laat de aardappelschijvjes daar een uur in weken
laat ze dan goed drogen en frituur ze tot ze geelgoud kleurig zijn doe er evt nog een klein beetje zout op ztrooien en laat het op een stuk keukenrol uitlekken

Serveertips

De pittige dipsaus erbij of een beetje kaas erover laten smelten of wat chocolade erover laten smelten
leuk in een mooi zakje voor een kindertraktatie



Leuk recept? Deel het
Reacties (6)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top