Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 gram Tilapila
50 ml. room
1/2 zakje bieslook
1 dunne prei
1 eetlepel boter of margarine
1 bakje hollandse garnalen of andere schaaldieren.
2 blikjes kreeftensoep.



Heerlijke romige vissoep. Recept is enigszins aangepast en is van A/H.

Voorbereiding

Prei wassen en in dunne ringen snijden.
Tilapila in blokjes snijden

Bereidingswijze

Boter of margarine laten smelten in ruime pan.
Prei toevoegen en 2 min. mee laten smoren.
Soep toevoegen en tot aan de kook laten komen.
Vis toevoegen en 5 min. mee laten pruttelen.
Daarna garnalen en/of andere schaaldieren toevoegen.
Slagroom lobbig kloppen.(je kunt natuurlijk ook de room gelijk bij de soep doen)

Serveertips

Soep opdienen met een schepje room en fijn geknipte bieslook.
Lekker met pistoletjes of soepstengels



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van waterman_e
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top