schnitzel met uien

  • Duits Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 varkensschnitzels ongepaneerd
slagroom
een pakje franse uiensoep


HULPMIDDELEN

Oven en ovenschaal


Schnitzel met slagroom en franse uiensoep

Bereidingswijze

Leg de schnitzels in de ovenschaal
voeg een gedeelte van de slagroom toe
strooi er de franse uiensoep droog overheen.
Naar smaak het hele of een gedeelte van het pakje soep.
Dan net zoveel slagroom tot het vlees onder staat
In een voorverwarmde oven op 200 graden 45 tot 60 minuten gaar laten worden

Serveertips

Serveer hierbij een frisse salade en een aardappelvariant

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proosdyveld


Smult is het tijdschrift van Smulweb, vol maakbare recepten met het lekkerste van elk seizoen. Het magazine verschijnt 4x per jaar met in elke editie ruim 60 nieuwe recepten en interviews met top- en thuiskoks. Deze maand bij Smult: 50% korting op 1 jaar Smult!.
Bekijk hier de aanbieding »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies