schnitzel met uien

  • Duits Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 varkensschnitzels ongepaneerd
slagroom
een pakje franse uiensoep

HULPMIDDELEN

Oven en ovenschaal


Schnitzel met slagroom en franse uiensoep

Bereidingswijze

Leg de schnitzels in de ovenschaal
voeg een gedeelte van de slagroom toe
strooi er de franse uiensoep droog overheen.
Naar smaak het hele of een gedeelte van het pakje soep.
Dan net zoveel slagroom tot het vlees onder staat
In een voorverwarmde oven op 200 graden 45 tot 60 minuten gaar laten worden

Serveertips

Serveer hierbij een frisse salade en een aardappelvariant

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies