Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

schnitzel met uien

Door: proosdyveld

  • Duits Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 varkensschnitzels ongepaneerd
slagroom
een pakje franse uiensoep


Verder heb je nodig


Oven en ovenschaal


Schnitzel met slagroom en franse uiensoep

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de schnitzels in de ovenschaal
voeg een gedeelte van de slagroom toe
strooi er de franse uiensoep droog overheen.
Naar smaak het hele of een gedeelte van het pakje soep.
Dan net zoveel slagroom tot het vlees onder staat
In een voorverwarmde oven op 200 graden 45 tot 60 minuten gaar laten worden

Serveertip

Serveer hierbij een frisse salade en een aardappelvariant



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proosdyveld
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top